Styret


Styret i IVØR består av følgende personer

Posisjon

Navn

E-post adresse

Leder

Einar Inge Ellingsen

einar.inge@ivor.no

Nestleder

Kjell Hvale

kjellhv@ivor.no

Sekretær

Torgeir Jakobsen

torgeirjakobsen@ivor.no

Kasserer

Asbjørn Fjeldberg

afjeldberg@ivor.no

Styremedlem

Tommy Pettersen

tompe@ivor.no

Styremedlem

Gerd Hansen

gerdhansen@ivor.no

Styremedlem

Hans-Kristian Arntsen

hkarntsen@ivor.no

Varamedlem

Glenn Thomas Jahr

glenn.thomas.jahr@ivor.no

Varamedlem

Victoria Cranner Jahr

victoria.cranner.jahr@ivor.no

Einar Inge Ellingsen er leder i IVØR og har vært medlem siden 2015. Han er gift med Britt, har fire barn, født i 1961 og bor på Nordkisa, men er født og oppvokst i Ulsteinvik på Sunnmøre. Jobber med elektronikk og programmering hos Texas Instruments i Oslo. Einar Inge er aktivt med både i Furuset menighet og i Ullensaker Frikirke på Nordkisa. Einar Inge har vært i Israel mange ganger og føler det som et kall å stå opp for Israels og Jødenes urettferdige behandling i dagens samfunn.

Kjell Hvale er nestleder i IVØR, født i 1944 i Oslo, men har hele sitt voksne liv bodd på Råholt i Eidsvoll. Han tilhører Pinsekirken Håpet, Eidsvoll Verk (www.haapet.eidsvoll.no).  Han er utdannet tømrer og har jobbet i bygningsbransjen mesteparten av sitt yrkesaktive liv, men jobber for tiden som «pensjonist» på Oslo Lufthavn Gardermoen, med å hjelpe reisende som trenger assistanse. Kjell Hvale var med å starte IVØR i 2001 og har siden sittet som leder for foreningen. Han er også fylkessekretær for Ordet og Israel i Akershus. Sitt kall til å tjene Herren med arbeid for Hans land Israel og Hans folk Jødene, fikk han på sin første tur til Israel. Siden har det blitt mange turer dit, ofte flere i året, og mange av disse som reiseleder for egne grupper gjennom (www.fokusreiser.no)

Torgeir Jakobsen er sekretær i IVØR og har vært med fra starten i 2001. Torgeir er født i Harstad i 1957. Gift med Hanne Christin. Vi har 4 barn. Tilhører www.haapet.eidsvoll.no Utdannet Telemontør og har vært i Telebransjen hele tiden. Sitter i styret for Hurdal KrF. Første tur til Israel var i 1994 og har hatt gleden av å besøke landet flere ganger siden. Torgeir vil være med på å velsigne Israel.

Asbjørn Oskar Fjeldberg er kasserer i IVØR og har sittet der siden oppstarten i 2001. Han er født 1934 og gift med Edith Margareth Fjeldberg. Han bor i Nannestad og står som medlem i Pinsemenigheten Betania Bjerke. Reiser rundt i distriktet og preker Guds ord der han blir kallet. I sin aktive yrkeskariere arbeidet Asbjørn med skog og jordbruk, men er nå pensjonist. 8 ganger har han vært i Israel. Asbjørn vil være med på å velsigne Israel.

Victoria Cranner Jahr er varamedlem, født i 1987 og har vært med i IVØR siden 2022. Er gift med Glenn Thomas og bor i Nannestad. Victoria har vært kristen siden hun var 14 år og har de siste årene fått øyene opp for hvor viktig det er å støtte Israel. Hun har 3-årig bibelskole fra Charis Bible College og brenner for å fortelle om Jesus, be for mennesker og lovsynge til Gud. Hun er aktiv i Pinsekirken Betania Nannestad. Hun studerer digital markedsføring og har tidligere jobbet som saksbehandler i kommunal sektor. Hun gleder seg til å besøke Israel en dag, og vil være med å velsigne det israelske folk.

Tommy Pettersen er styremedlem i IVØR, og har vært medlem siden oppstarten i 2001. Han er gift med Patricia, og de bor på Råholt. Han er født i Nesseby i Finnmark i 1963, og vokste opp på Hesseng utenfor Kirkenes. Kariel, 15 km vest for Vadsø er stedet i Norge som ligger Tommy´s hjerte nærmest. Han har bodd på østlandet det meste av tiden etter 1979. Tommy har vokst opp blandt anleggsmaskiner og jobber nå hos K.Bull A/S. (www.kbull.no). Tommy er medlem i pinsekirken Håpet, Eidsvoll Verk. (www.haapet.eidsvoll.no), og spiller trekkspill i "Guttemusikken" på Håpet. Tommy har besøkt Israel, og vil være med å tale vel om, og velsigne Israel og det jødiske folk.

Gerd Skjærstad Hansen er styremedlem i styret. Hun er født i 1951, og kommer fra Mandal. Flyttet til Sand i Ullensaker i 1975. Har mye av familien i nærheten. Har jobbet i helsevesenet i Ullensaker kommune siden 1982. Gikk av med AFP som 62 åring. Var med til Israel første gang i 1999 og har siden vært der mange ganger. Er veldig glad i landet og folket og vil være med å velsigne det.

Hans-Kristian Arntsen er styremedlem, født i 1958, bor på Brårud. Gift med Liv Astrid. Har tre voksne døtre som har sine familier. Jobber som selger i Nordisk Vannteknikk. Tilhører Fenstad menighet. Har alltid vært opptatt av Israel som Guds utvalgte folk, men kun de siste årene som "aktiv". Har vært i Israel kun en gang - foreløpig.

Glenn Thomas Jahr er varamedlem, født i 1986, har vært med i IVØR siden 2022. Er gift med Victoria og bor i Nannestad. Er med i Pinsekirken Betania Nannestad. Har 3-årig bibelskole fra Charis Bible College. Jobber som lærer ved en privat fagskole. Glenn Thomas vil være med å velsigne Israel.